keskiviikko 14. lokakuuta 2015

Back in business

Kuten otsikostakin voi päätellä, meikäläinen on päättänyt palata bloggaamaan. Katsotaan kuinka kauan inspiraatio tällä kertaa pysyy matkassa mukana, tätä touhua on kuitenkin kokeiltu jo aika monen blogin myötä ja aina se on vaan johonkin kadonnut.

Mistä ajattelin sitten kirjoitella... No ihan vaan yleisesti elämästä, kaikesta mistä olen innostunut tai kiinnostunut. Ja niitähän asioita riittää, sillä itsellä on paha tapa kiinnostua vähän mistä tahansa ja sitten se taas unohtuu. Yksi asia tulee kuitenkin olemaan suuresti esillä, eli esikoisen odotus. Sitten tietysti vauvan synnyttyä vauva-arki ja niin poispäin.

Ehkä sitten voisi vielä itsensä lyhyesti esitellä jos tänne joku vaikka sattuisi lukijaksi eksymään. Eli porilainen 21-vuotias neiti/naisen alku, jotain sen suuntasta. Aikuisena en ainakaan itseäni osaa kuvitella, taidan olla ikiteini. Elämässä mukana erittäin aktiivisesti avomies/kihlattu sekä meidän pieni Ötökkä. Lisäksi tietysti kaverit ja perhe.Taustalla lukiokoulutus ja sen jälkeen enemmän tai vähemmän töitä kaupan kassalla. Jep..jotenkin musta tuli kassaneiti, vaikka muutama vuosi sitten olin ujo ja tuntemattomille puhuminen oli aivan hirveää. Nyt suu ei meinaa pysyä millään kiinni ja jutustelu luonnistuu melkeinpä kenen tahansa kanssa.


Kiinnostuksenkohteita eli mistäs sitten jaarittelen täällä turhankin pitkästi. (jos jostain aiheesta eksyn oikeesti todella pahasti niin kommentit on tosi piristäviä eli kertokaa, niin yritän pysyä asiassa!) Meidän Ötökkä, eli vauva jota odotellaan malttamattomina. Hänen pitäisi tammikuussa saapua, mutta ultrien perusteella ollaan saatu käsitys, että tämä pikkuinen matkii äitiään aika monessa niin hieman saa pelätä että syntyykö meidän pikkuinen sitten kuitenkin jo joulukuun puolella.


Varmasti monet kerrat haaveilen täällä matkustelusta, se on aina ollut lähellä sydäntä. Ihan hirveän monessa maassa ei ole tullut käytyä, mutta ehkä tulevaisuudessa. Siis sitten kun vauvakin tekee muuta kuin syö, nukkuu ja sitä rataa. Olen kauhean innokas muistelemaan, vaikka tällä hetkellä muisti on raskauden takia hyvä, mutta erittäin lyhyt, eli jossain vaiheessa postaan reissuistani.


Rakastan lisäksi vaatteita, kenkiä, kosmetiikkaa. Muotiblogia tästä ei tule, koska muodin tarkka seuraaminen ja siitä postaaminen ei ole oma juttu. Tykkään tästä omasta tyylistäni (eli ensimmäiset vaatteet, jotka tuntuvat mukavalta/menevät päälle) ja jos joku muukin niin jee! Mutta tuskin kovin monia pelkkiä asupostauksia tulee. Tosin meidän vauvan vaatteita saatan esitellä, sillä niiden kohdalla meillä on vähän "lähtenyt lapasesta".

Jos jätän tämän postauksen nyt tähän ja palaan sitten piakkoin (mahdollisesti) takaisin jonkun järkevämmän kanssa. Tai ainakin seuraava postaus voisi olla yhdestä asiasta ja silloin ehkä jopa uusien kuvien kera.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti